Nicole Kidman helpt alle fans van Big Little Lies uit de brand. Vannacht maakte ze bekend wanneer we (ongeveer) kunnen genieten van het tweede seizoen!

Kidman was vannacht te gast bij CNN’s New Year’s Eve Live, en maakte bekend wanneer de dramaserie een vervolg krijgt. Volgens Kidman wordt het ‘juni, ik denk juni’!

In het spannende drama Big Little Lies worstelt een groep vrouwen (Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley) met verschrikkelijke problemen, die (in)direct met elkaar vervlochten zijn. De geweldige opbouw naar een paar schokkende ontdekkingen, maakten Big Little Lies één van de beste series van 2017.
 

Article continues after the ad

 

Het eerste seizoen was gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Liane Moriarty. De zevendelige serie behandelde eigenlijk het totale boek, waardoor een tweede seizoen nogal onwaarschijnlijk leek.

Big Little Lies 2

Volgens Nicole Kidman werd er uiteindelijk tóch besloten om een vervolgserie te maken, en dat had te maken met de massale reacties van fans. Vanwege het succes (vier Golden Globes, en zeven Emmy’s!) werd Liane Moriarty gevraagd om een verhaal te schrijven voor het tweede seizoen, dat komend jaar verschijnt.
 

 

Naast de sterren uit de voorganger waaronder Kidman, Witherspoon, Woodley en Laura Dern, krijgt o.a. Meryl Streep een grote rol. Streep zal Mary Louise Wright spelen; de schoonmoeder van Kidmans personage Celeste.

Wanneer Big Little Lies precies verschijnt is nog onbekend, maar we nemen aan dat Kidman er niet ver naast zit. Wist je trouwens dat het derde seizoen van Stranger Things óók een releasedatum heeft?