Onlangs kwam Ex on the Beach: Double Dutch tot een knetterend einde. Maar voor de fans die er echt geen genoeg van kunnen krijgen is er EOTBDD: Wat Gebeurde Er Next?! Zoals de titel al weggeeft, blikken de feestbeesten terug op hun deelname aan de realityshow en vertellen ze hoe het hen verging sinds de opnames. Gisteren schoven Nicole, Evan en Dennis aan bij Famke Louise. En daarbij bleef de kijker geen enkel detail bespaard!
 


Herkansing?

Natuurlijk was het geen toeval dat uitgerekend Nicole, Evan en Dennis samen te gast waren EOTBDD: Wat Gebeurde Er Next?! Zo vroeg Famke welk cijfer de bedprestaties van Dennis kregen. Die werden door de Vlaamse beoordeeld met een 7, een hele nette voldoende dus. Het duo staat dan ook zeker open voor een herkansing. “Zeg nooit nooit”, antwoordden Nicole en Dennis in koor.

Nog even langer nagenieten? Check dan ook ons overzicht van de vijf ordinairste momenten uit Ex on the Beach: Double Dutch. En de hardcore fans surfen natuurlijk naar Videoland om te genieten van de internationale edities van deze realityhit!

Article continues after the ad