Producent en presentatrice Nicole Buch is de negende persoon en vijfde BN’er die gaat meedoen aan Expeditie Robinson 2017.

Article continues after the ad

‘Heel veel eten’

"Ik heb er ongeveer een maand over nagedacht”, vertelt Nicole aan BuzzE. “Ik ben altijd kritisch op wat ik doe en zoek de media niet veel op. Maar dit vond ik wel een programma en avontuur waar ik aan mee wilde doen.” En de voorbereiding? Urenlang in de sportschool doorbrengen en “heel veel eten”, aldus de presentatrice.

‘Enorme uitdaging’

Dat heeft klaarblijkelijk gewerkt, want last van honger had ze niet. “Ik zette gewoon een knop om, blijkbaar kan dat dus.” De proeven waren wel “een enorme uitdaging” voor Nicole en de groepsdynamica vond ze “heel interessant”. Maar het mooiste vond de presentatrice het overleven. “Dat survivallen is wel echt mijn ding, daar heb ik echt van genoten.”

Nieuwsgierig

Of ze vanaf 7 september, als Expeditie Robinson weer op de buis is, elke week voor de televisie zit, weet Nicole nog niet. “Daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Het is misschien wel leuk om het met een aantal mensen samen te kijken.” Nieuwsgierig is ze wel. “Als programmamaker ben ik benieuwd wat ze ervan hebben gemaakt, hoe ze het hebben gemonteerd.”

Onder anderen Marieke Elsinga, Roeland Fernhout, Anouk Hoogendijk en Niels Gomperts doen ook mee aan Expeditie Robinson 2017.