Peter Gillis en Nicol uit Familie Gillis: Massa is Kassa

We wisten al dat Peter Gillis dol is op auto’s. De liefde blijkt echter niet besmettelijk… Vriendin Nicol Kremers probeert de nieuwe auto die ze van Peter kreeg namelijk alweer te verkopen!

Massa is Kassa!

Peter Gillis laat het in De Familie Gillis: Massa is Kassa lekker breed hangen. Kijk maar eens naar de villa van Peter en zijn vrouw Nicol Kremers. Bij zo’n luxe stulpje hoort natuurlijk ook een fijn wagenpark. Dat is Peter met zijn liefde voor mooie auto’s wel toevertrouwd! Zo zagen we de ondernemer laatst nog een miljoen uitgeven aan een Rolls Royce en een Ferrari.

Article continues after the ad

Nicol zet Porsche van Peter te koop

Ook vriendin Nicol houdt van mooie spullen... Alleen niet per se van auto's! Ze zet (via Quote) de splinternieuwe hybride Porsche Cayenne die ze 15 weken geleden van haar foxwilde Peet kreeg namelijk alweer te koop op Marktplaats! Geïnteresseerd? Dan mag je flink in de buidel tasten: voor €99.000 is de Porsche voor jou! Dat betekent dat de auto, waarin in die 15 weken tijd ‘slechts’ 13.000 kilometers zijn gereden, dus nauwelijks in waarde is gedaald.

Benieuwd naar de reden van verkoop? De auto bleek niet zo geschikt om haar vier kinderen mee te vervoeren. Want ondanks dat je ze niet vaak ziet, wonen ze toch gewoon bij Nicol en Peter.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.