Fotograaf
Ruth van Baaijen/Talpa

Het is een mysterie om foxwild van te worden, zou Peter Gillis zeggen: waar zijn de kinderen van zijn vriendin Nicol? Ze kwamen één keer onherkenbaar in beeld in SBS6-realityserie De Familie Gillis: Massa Is Kassa en verdwenen toen. Nu zorgt Nicol zelf voor opheldering.

Article continues after the ad

Peter en Nicol gaan lekker met hun openhartige reallifesoap. Toch geven ze ook weer niet alles weg. Nicol kreeg uit een eerdere relatie vier kids, maar die zaten alleen in de allereerste aflevering. Toen kwamen ze onherkenbaar in beeld. Een bewuste keuze van hun moeder, maar waar zijn de kids als Peter en Nicol bijvoorbeeld thuis zijn in de serie? 

Nicol onthult waar haar kinderen zijn

In dit filmpje, waarin de hatseflatsende realitysterren hun luxe villa showen, vertelt Nicol meer. Ze heeft co-ouderschap met haar ex-partner waardoor drie van de vier kindjes om de week bij hun vader wonen. Als ze wél bij hun moeder zijn, verblijven ze in die giga-Vlaamse villa van de vakantieparkenbaron. Daar hebben ze een eigen verdieping tot hun beschikking met slaapkamers en badkamers. En daar mag SBS6 niet filmen. Dan is dat mysterie ook weer uit de wereld geholpen!

Op Insta showt Nicol haar kids wél. De oudste is tien en woont permanent in de villa, de tweede is zes en haar twee jongste zonen zijn vier en drie jaar.

 

 


 

Massa Is Kassa seizoen 4

De markante campingkoning dendert ondertussen vrolijk door. Vandaag maakte hij zelf bekend dat de Gillisjes weer terugkomen met een gloednieuw Massa is Kassa-seizoen. Hatseflats! Het vierde seizoen is na de zomervakantie te zien (er is nog geen exacte releasedatum bekend).


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.