Sylvie Meis en Niclas Castello

Als we weekblad Weekend mogen geloven (nu niet meteen allemaal wegklikken), zat kunstenaar Niclas Castello - zo heet hij overigens niet echt - zich "groen en geel" te ergeren tijdens het vierdaagse huwelijksweekend met zijn vrouw Sylvie Meis.

Article continues after the ad

Van Niclas is wel bekend dat 'ie niet zo zit te wachten op allerlei opdringerige paparazzi in zijn aura. Je zou het dan ook gerust ironisch kunnen noemen dat 'ie nu juist getrouwd is met één van de meest gefotografeerde showbizzsensaties ever. Sylvie en Niclas gaven elkaar afgelopen weekend het ja-woord en de gigantische media-aandacht op locatie zou Niclas enorm tegen zijn gevallen. 

Alle paparazzi verzamelen!

"In de dagen voor de bruiloft ergerde de kunstenaar zich al groen en geel aan de fotografen die het stel welkom heetten in Florence", zo beschrijft Weekend in de nieuwste editie. Op een gegeven moment nam hij dan maar het heft in eigen hand. "Vrijdag, op de dag voor de bruiloft, sommeerde Niclas het hotelpersoneel al om doeken op te hangen langs de hekken langs de straat."

Stop de ceremonie

Maar dat was nog niet alles. De ceremonie dreigde héél even volledig in het water te vallen. "Toen er vlak voor het jawoord, op zaterdagmiddag rond vier uur, nog steeds mogelijkheden waren om foto's te maken, wilde de kunstenaar aanvankelijk niet beginnen met de ceremonie." Vervolgens gingen hotelmedewerkers het gezichtsveld van de journalisten belemmeren met - jawel - paraplu's en toen kon de ceremonie toch nog doorgaan. We horen je nu denken: waar komen die gelikte, professionele huwelijksfoto's dan vandaan? Nou, het echtpaar had natuurlijk eigen bruidsfotografen ingeschakeld!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet The Castello’s 👰🏼🤵🏻 📸 Photo Credit: Action Press by amazing @tali__photography

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op