In de decembermaand kan de kijker meegenieten van het 10-jarig jubileum van het duo Nick & Simon met deze drie programma’s die op de buis verschijnen.

Article continues after the ad

10 jaar Nick & Simon

In dit eenmalige programma worden Nick & Simon door hun goede vriend Kees Tol geïnterviewd over hun jubileum. Ook familie, vrienden en collega’s van het duo delen hun persoonlijke verhalen over de twee zangers. 10 jaar Nick & Simon is te zien op woensdag 14 december om 20.30 uur.

Nick & Simon live in Paradiso

De grootste hits en de mooiste liedjes komen voorbij in deze concertregistratie van Nick en Simon in Paradiso van afgelopen jaar. Nick & Simon live in Paradiso is te zien op woensdag 14 december om 21.30 uur.

Nick & Simon live in Ahoy 'I’m Dreaming Of A White Christmas'

De kerst wordt wit met de registratie van het kerstconcert dat Nick & Simon afgelopen december in Ahoy gaven. Nick & Simon live in Ahoy 'I’m Dreaming Of A White Christmas’ is op Eerste Kerstdag vanaf 16.30 uur te zien.

Talenten zonder Centen

Nick & Simon zijn ook te zien in het programma Talenten zonder Centen, waarin ze samen met Kees Tol zonder centen op pad en leveren vlak voorvertrek hun portemonnee in. Ze gaan, samen met een gast-BN'er, ontdekken hoe het is om gedropt te worden op een andere plek in de wereld. Lukt het hen om drie dagen te overleven zonder geld?