Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Kijkcijferkoning Martien Meiland moet weer zijn meerdere erkennen in Nick en Simon! Voor de tweede week op rij stoten de Volendammers met hun mega-hit Beste Zangers de Meilandjes van hun troon.

Article continues after the ad

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Martien, Erica en Maxime opeens helemaal zijn weggezakt in het kijkcijfermoeras. In tegendeel zelfs. De hysterische en tegelijkertijd vermoeiende Chateau Meiland-aflevering van donderdag bleef keihard overeind staan met maar liefst 973.000 kijkers!

Beste Zangers, Beste Programma?

Maar er is altijd baas boven baas. Of in dit geval: bazen boven baas. Nick en Simon vervingen Jan Smit die door zijn burn-out even geen Beste Zangers kon presenteren, maar daar leiden de kijkcijfers absoluut niet onder. Net als vorige week zaten ook gisteren weer honderdduizenden mensen klaar om een flink potje ongegeneerd te janken. Want daar ontkom je niet aan bij Beste Zangers. Gisteren was het weer raak: Tabitha zong een Nederlandse vertaling van Anouks mega-hit Lost ten overstaan van een dikke 1,2 miljoen kijkers.

Stef Bos

Voor de tweede keer op rij maakte Stef Bos enorme indruk op zijn mede-kandidaten. Hij had eigenlijk pas een paar woorden gezongen en de tranen begonnen al op te borrelen bij rapper Diggy Dex, de hoofdgast van de avond. 


Beste Zangers is elke donderdag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.