Joann van den Herik is één van de 20 knapperds met rondingen

’s Werelds beroemdste en succesvolste modellen van dit moment zijn zonder twijfel de zusjes Gigi en Bella Hadid. De mooie looks zitten blijkbaar in de genen, want hun nichtje, de Nederlandse Joann van den Herik, is één van de twintig kandidaten van de nieuwe RTL5-talentenjacht Curvy Supermodel.

More content below the advertising

Rond en gezond

In de Holland's Next Top Model-spinoff, waarvan het eerste seizoen op 26 januari van start gaat bij de zender, wordt gezocht naar een nieuw topmodel met rondingen. Presentatrice slash jurylid Anna Nooshin en haar collega-juryleden, curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula, zijn in charge of the zoektocht.

Tadaaa!

Joann zal dus gaan strijden voor de titel en een mogelijk nét zo succesvolle carrière als die van haar beroemde nichtjes, zo maakt de 18-jarige blondine bekend op Instagram. “Eindelijk mag ik het jullie vertellen! Ik ben zo dankbaar voor deze kans en ik heb er zoveel zin in! Ik hoop dat jullie het leuk vinden”, spreekt ze haar bijna 60.000 volgers aan.

Eerlijk en realistisch

Op het sociale medium valt Joann voornamelijk op vanwege haar ‘eerlijke’ foto’s en realistische bijschriften. Zo deelt ze geregeld foto’s van zichzelf zonder make-up en is ze niet bang om een ‘vetrolletje’ in beeld te laten komen. Dankzij haar bekende en populaire nichtjes lijkt ze nu al een publieksfavoriet, maar Joann neemt het op tegen 19 andere bloedmooie meiden. Makkelijk zal het niet worden, schatten we zo in.

Curvy Supermodel zie je vanaf 26 februari wekelijks om 20.30 uur op RTL5. Bekijk de vandaag verschenen promo in bovenstaande video.

Joann met Gigi:

Joann met Bella:

Recente posts van Joann:

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!