Het is nog niet helemaal officieel, maar hopelijk wordt het gerucht der geruchten bijna echt bevestigd: Daniel Craig keert terug als James Bond in de 25ste film over de Britse spion.

Article continues after the ad

Goed nieuws

Bron van dit goede nieuws is The New York Times. Volgens het Amerikaanse dagblad zeggen twee insiders dat Daniel Craig er weer bij is. Zowel Craig zelf als Eon Productions en MGM hebben nog niets bevestigd. De cast, de regisseur en de titel van de film worden op een ‘later tijdstip’ bekendgemaakt. 

Opvolgers

Waar de terugkeer van Craig een paar jaar geleden nog ver weg leek - de acteur verkondigde liever zijn polsen door te snijden dan nog een Bond-film te maken - lijkt het er nu dus op dat hij toch nog even een filmpje mee pakt. Zijn potentiële opvolgers worden al jaren geopperd: onder anderen Tom Hardy, Tom Hiddleston en Idris Elba zouden in de race zijn.

2019

Wij zouden echter graag zien dat Craig inderdaad terugkeert en halen opgelucht adem als de studio’s het gerucht van deze anonieme bronnen bevestigen. De 25ste Bond-film draait in november 2019 in de bioscopen.