Sylvester Stallone als Rambo

Vorig jaar ging Rambo: Last Blood in première. In dit vijfde deel nam Sylvester Stallone het op tegen een bende gewelddadige vrouwenhandelaren uit Mexico. Het vermeende afscheid van de Vietnam-veteraan werd niet door iedereen even enthousiast ontvangen. Sterker nog, de bedenker van Rambo schaarde zich achter de slechte recensies en noemde de film ‘een zootje’. Ook de opbrengst aan de bioscoopkassa’s suggereerde dat de Rambo-formule wel redelijk over de houdbaarheidsdatum was. Maar dat weerhoudt Sly Stallone er niet van om te hinten op een comeback van de zwijgzame actieheld!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEE THE REAL JOURNEY - “ YOU JUST DON’T TURN IT OFF!!!! “ MAKE IT #1 THIS WEEKEND ! ( He could be back ) Much respect , Sly .

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op


Afscheid

Op Instagram promoot Sylvester Stallone de ‘Extended Cut’ van Rambo: Last Blood op iTunes. Daarbij schrijft de acteur: “Hij kan zomaar terugkeren!” Het lijkt er dus op dat de acteur maar moeilijk afscheid kan nemen van zijn geliefde personage. En eerlijk is eerlijk, ook wij hebben een zwak voor de mompelende Vietnam-veteraan. Zijn debuut in First Blood riepen we onlangs nog uit tot een van de beste actiefilms aller tijden. Daarbij bewees Sly in 2008 met Rambo nog dat hij het betere hak- en zaagwerk nog niet verleerd is. Maar om ons enthousiast te krijgen voor een vijfde vervolg in de reeks, zal hij de lat toch ietsje hoger moeten leggen dan het teleurstellende laatste deel…

Article continues after the ad