Little Britain

Het is alweer een tijdje geleden dat we de hilarische Vicky Pollard & co zagen in Little Britain. Volgens geruchten heeft Netflix miljoenen over voor een reünie!

Het nieuws werd bekend nadat de Britse tabloid The Sun een anonieme tip kreeg. Netflix zou Little Britain-bedenkers Matt Lucas en David Walliams gevraagd hebben of ze nieuwe afleveringen van de show wilden maken. Volgens ingewijden zou Netflix drie miljoen pond overhebben voor nieuwe afleveringen van de populaire sketchshow. BBC Radio interviewde daarna Matt Lucas, die er het volgende over te melden had.

“Het zou kunnen. We hebben onlangs met Netflix gesproken en sindsdien blijft het idee wel een beetje hangen. We zouden het geweldig vinden om Little Britain terug te brengen. We hebben het momenteel allebei druk, maar we praten er af en toe over en hadden ook een idee om het toneel op te gaan. Het komt terug maar we denken na over de vorm.”

 

Article continues after the ad

Volgens ingewijden zou Netflix dus heel wat geld overhebben voor de serie, maar Lucas en Walliams zouden ook een stuk meer creatieve vrijheid hebben dan bij de BBC. Hoewel Little Britain erg populair was, kreeg het duo ook vaak kritiek omdat ze nogal lullige grapjes maakten over gehandicapten en homo’s.

Volgens de bronnen van The Sun hebben Lucas, Walliams en Netflix in de loop van volgende week weer een afspraak. Hopelijk horen we dan meer. Heb je wel zin in een sketch? Check deze meesterwerkjes van Rembo En Rembo!