Chris Hemsworth in de actiefilm Extraction.

Extraction was een prima actiefilm op Netflix, en het lijkt erop dat de hit de kant van John Wick op gaat! Volgens regisseurs Anthony en Joe Russo bestaan er plannen voor een soort Extraction Cinematic Universe!

De voorbereidingen voor Extraction 2 zijn al begonnen, hoewel hoofdrolspeler Chris Hemsworth waarschijnlijk éérst de mantel van Thor op zich neemt. De opnames van Extraction 2 beginnen waarschijnlijk in de herfst van 2021. In een interview met Collider zegt Joe Russo daarnaast dat hij bezig is om véél meer actiefilms in de reeks te maken.

Article continues after the ad

“Ik wil niet te veel verklappen, want ik vind het leuk om mensen te verrassen. Ik wil wél zeggen dat we aan een filmuniversum werken waarin we personages uit de eerste film beter leren kennen, én nieuwe helden ontmoeten. Als je bijvoorbeeld David Harbour goed vond, dan zou je hem terug kunnen zien in een nieuwe Extraction-film. Ook een schurk is de held van zijn eigen verhaal, dus ik denk dat we daar interessante films over kunnen maken.”

 

Volgens Netflix is Extraction één van hun populairste films ooit, dus het zou best logisch zijn om nóg een paar van deze stoere actiefilms te maken. Zien jullie een Extraction-universum wel zitten?