Silver Linings Playbook

Jammer genoeg spaart Netflix ons deze week niet en verwijdert de streamingdienst weer wat titels. Als je Silver Linings Playbook wilt zien, ga hem gauw kijken!

Netflix verwijdert deze week

Zoals we nu al gewend zijn, moet Netflix ook deze week wat opschonen en plaatsmaken voor de leuke nieuwe films en series die ze hebben toegevoegd. Je hebt onder andere nog maar even om de romantiek te zien bloeien tussen Bradley Cooper en Jennifer Lawrence in de prachtige film Silver Linings Playbook. Dit zijn alle titels die Netflix verwijdert deze week.

The Confirmation - 12 mei

Satanic - 13 mei

Article continues after the ad

Smash: Motorized Mayhem - 14 mei

The Intent - 14 mei

LEGO DC Super Hero Girls: Super Villain High - 14 mei

The Musketeers - 15 mei

Silver Linings Playbook - 15 mei

En verder...

Als je dacht dat het vorige lijstje wel meeviel, zet je schrap want Netflix stopt daar niet. Ook de komende weken verdwijnen er titels. Je hebt gelukkig wel iets langer om deze te bekijken. Ga snel de klunzige Uncle Jesse en Joey bekijken in de sitcom klassieker Full House, want straks kan dat niet meer! Wij zetten alle titels die binnenkort worden verwijderd voor je op een rijtje.

12 Monkeys - 18 mei

The Mind of a Chef - 21 mei

Feed the Beast - 21 mei

Dramaworld - 22 mei

Full House - 31 mei

Hotel Beau Séjour - 31 mei

Gelukkig zet Netflix ook heel wat nieuws online en er staat ook nog een hoop leuks op. Dit zijn de beste films en de beste series die je nu kan vinden op Netflix!