Peter Rabbit

Netflix verwijdert deze week maar liefst 15 titels. Onder andere The Professor and the Madman verdwijnt van de streamingsdienst. Check snel welke films en series je na deze week niet meer kan kijken.

Slecht nieuws voor alle jonge Netflix-kijkers. De streamingsdienst verwijdert deze week veel titels voor kinderen, waaronder Peter Rabbit en Casper en Emma. Ook de Nederlandse kinderserie Sien van Sellingen met Lies Visschedijk is na deze week niet meer te zien. Maar volwassen Netflix-kijkers gaan ook wat titels missen. Zo verdwijnt The Professor and the Madman met Mel Gibson en Sean Penn van de streamingsdienst, naast andere films als Me and the Alien en Triple Threat.

Deze week

The Intruder – 8 februari

Tientstin Mystic – 8 februari

Article continues after the ad

Hanni and Nanni – 9 februari

Hanni and Nanni 2 – 9 februari

Hanni and Nanni 3 – 9 februari

Airport – 9 februari

Cunning Single Lady – 9 februari

Gaspard and Lisa – 9 februari

Casper en Emma – 9 februari

Peter Rabbit – 9 februari

Sien van Sellingen – 9 februari

The Professor and the Madman – 10 februari

Me and the Alien – 13 februari

The Mortified Guide – 13 februari

Triple Threat – 13 februari

Verder deze maand

Door de lockdown zijn we allemaal wel toe aan een lange reis. Hiervoor kan je nog snel The Kindness Diaries kijken. In deze hartverwarmende docuserie volgen we Leon Logothetis in zijn reis rond de wereld zonder geld, eten en een plek om te slapen.

The Kindness Diaries – 21 februari

Calimero – 28 februari

Reggie Yates’ Extreme ­– 28 februari

Robin Hood: Mischief in Sherwood – 28 februari

Weissensee – 28 februari

Na al deze verwijderingen wat kijktips nodig? Dit zijn deze maand de beste series op Netflix. Natuurlijk kan je op televisie ook nog genoeg leuke dingen kijken. We hebben voor je op een rijtje gezet wat er deze maand op tv te zien is