We vertellen jullie elke week trouw welke films en series er toegevoegd worden aan het aanbod van Netflix. Het is echter niet altijd feest! Helaas verdwijnen er ook elke maand een heleboel titels van de streamingdienst… Voor de komende weken staan er zelfs 61 (!) films en series op de lijst om verwijderd te worden! Daaronder ook een heleboel topfilms…

Article continues after the ad

Deze films en series verdwijnen in augustus van Netflix

Bij deze waarschuwen we jullie graag: Netflix heeft de komende weken uiterst snode plannen! Er verdwijnen in augustus alleen al tientallen films en series… Een van de meest prominente slachtoffers is niemand minder dan de aardigste (en beste) acteur ooit: Tom Hanks. Zo sneuvelen onder meer The Green Mile, Charlie Wilson’s War én Saving Private Ryan.

Netflix verwijdert Fifty Shades of Grey en Mean Girls

Helaas blijft het niet bij deze twee films, ook Mean Girls, World War Z, Super 8 en Fifty Shades of Grey verdwijnen begin augustus van Netflix. Andere titels op de verwijderlijst zijn onder meer New Girl, Liar Liar, O Brother, Where Art Thou?, Brüno, The Thing, Watchmen, The Game, The Fly, Save The Last Dance, Cowboys & Aliens en Pain & Gain.

Ons hart bloedt… We kunnen als pleister op de wonde niet wachten tot al die toffe films en series die ons in augustus beloofd zijn eindelijk toegevoegd worden!