Behind her Eyes serie op netflix

In Behind Her Eyes begint de alleenstaande moeder Louise een affaire met haar nieuwe werkgever David. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, raakt ze ook nog bevriend met Adele, de echtgenote van haar minnaar. Louise raakt steeds meer geobsedeerd door het koppel en er ontstaat een bizarre liefdesdriehoek. Maar als zij ontdekt dat het echtpaar er duistere geheimen op nahoudt, is vluchten geen optie meer…


Schokkende finale

Behind Her Eyes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough uit 2017. Deze roman schopte het zelfs tot de bestverkochte psychologische thriller op de bestsellerlijst van The Sunday Times. Dat was voor een groot deel te danken aan de schokkende finale, die de lezers naar verluidt ademloos achterliet. Het duurde dan ook niet lang voordat de vergelijkingen waren gemaakt met spraakmakende romans als Gone Girl en The Girl on the Train!

 

Article continues after the ad


Bestseller

Geen wonder dus dat Netflix in 2019 besloot om de rechten te kopen van deze bestseller voor een televisieserie. De hoofdrollen zijn voor Simona Brown (Kiss Me First), Tom Bateman (Murder on the Orient Express) en Eve Hewson (Bridge of Spies). Steve Lightfoot tekende voor de productie van Behind her Eyes; hij maakte eerder hitseries als Hannibal en The Punisher!

Behind Her Eyes is vanaf 17 februari te zien op Netflix.