Er is zó veel te zien op Netflix, dat je af en toe een verkeerde keuze maakt. Geeft niets, dat overkomt iedereen. In het menu word je helaas telkens aangemoedigd om deze serie verder te kijken. Met deze truc maak je deze balk helemaal leeg!

Article continues after the ad

Ben je begonnen aan een serie die tegenviel? Of heb je iets helemaal uitgekeken, maar staat deze nog steeds in je ‘kijk verder’-balk? Log dan op je computer in op de website van Netflix. Ga je gang, wij wachten wel even.

Huub-huub Netflix-truc!

In dit Netflix-menu zie je in de ‘kijk verder’-balk de serie Black Mirror staan. Laten we net doen alsof we geen zin meer hebben om Black Mirror af te kijken, omdat we er depressief van worden. Daar is niet veel fantasie voor nodig!

Rechtsboven vind je je profiel. Als je er overheen muist, krijg je een menuutje te zien. Klik op de optie ‘Account’.

We zijn ooit begonnen aan Black Mirror, dus logischerwijs zie je dit terug onder het kopje ‘Kijkactiviteit’. Klik er maar eens op!

Je krijgt een lijst te zien met alles wat je op Netflix hebt gekeken. In dit geval willen we Black Mirror verwijderen, maar in jouw geval kan dat een andere serie of film zijn. Klik op het kruisje van de titel die je weg wilt hebben.

Succes! Black Mirror wordt binnen 24 uur uit de lijst verwijderd. Even controleren of hij er nog staat.

Nee! Weg is ‘ie. Als je hetzelfde doet voor alle series in de irritante ‘kijk verder’-balk is hij in no time verdwenen. Ajeto!