Actieliefhebbers opgelet: sinds vandaag staat Furious 7 op Netflix! In dit deel van de spectaculaire straatraceserie keert de gang onder leiding van Dominic Toretto (Vin Diesel) terug naar de VS om een rustig leventje te leiden. Daarbij hadden ze niet gerekend op de wraak van Deckard Shaw (Jason Statham), die Toretto verantwoordelijk houdt voor het feit dat zijn broer in coma ligt.

Article continues after the ad

Pompende beats

Eerlijk is eerlijk, het verhaaltje is weer flinterdun en dat is maar goed ook. Daardoor krijgen alle ingrediënten die deze serie zo geliefd maken alle ruimte: ronkende auto’s, afgetrainde torso’s, bloedstollende stunts, bloedmooie vrouwen en pompende beats. Voeg daarbij leuke bijrollen van onder meer Ludacris en Kurt Russell, en je hebt een van de beste delen uit de reeks!

Rouwrandje

Zoals bekend heeft Furious 7 alleen wel een zwart rouwrandje. Acteur Paul Walker, die doorbrak dankzij de Fast and the Furious-reeks, kwam bij een tragisch auto-ongeluk om het leven toen de opnames al in volle gang waren. Met behulp van stand-ins en digitale technieken is zijn personage echter nog wel te zien in deze film.