Ozark Netflix

Netflix kapt met crime-topper Ozark. Maar er is niet alleen slecht nieuws: het vierde en laatste seizoen krijgt extra afleveringen!

Article continues after the ad

Dat maakte de streamingdienst vandaag bekend. En ja, dat zat er al een beetje aan te komen. Zo hintte hoofdrolspeler Jason Bateman (Marty Byrde) eerder al op het naderende einde van Ozark.

Ozark seizoen 4

Het prima derde seizoen van deze Original-misdaadthriller verscheen een dikke twee maanden geleden. We hopen dan ook dat het vierde seizoen bijvoorbeeld al volgend jaar online komt. En, nog meer goed nieuws: we krijgen 14 afleveringen in plaats van de gebruikelijke 10!

Gesplitst

Daar zit dan ook weer een kleine kanttekening bij... Eerst krijgen we namelijk 7 afleveringen voorgeschoteld en later komen pas de allerlaatste 7 afleveringen bij. Twee delen dus! Een lekker lang afscheid van Marty, Wendy en de Byrde'jes! Enne... waar gaat dat vierde seizoen over? Netflix heeft nog géén details bekendgemaakt, maar Jason teaset alvast nogg meer doffe ellende voor Marty. "A super sized season means super sized problems for the Byrdes.  I’m excited to end with a bang(s)", zei hij in een persverklaring.

Ozark - aankondiging seizoen 4

Benodigdheden: 🧳💵 Bestemming: Het laatste seizoen van Ozark Wanneer: 🔜

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 30 juni 2020