Goed én heel slecht nieuws voor Fuller House-fans: de show krijgt een vijfde seizoen! Helaas zijn dat ook meteen de allerlaatste afleveringen.

Article continues after the ad

Dat maakt Netflix zojuist bekend. Het komt ook weer niet helemaal uit de lucht vallen. Eind vorig jaar spraken anonieme bronnen al over een naderend einde voor de Fuller House-gang. "We’re saving the best for last", zo kondigt de cast nog aan in onderstaand filmpje. Een poging om onze pijn een beetje te verzachten?
 

 

Afscheid nemen

Maar goed: we hoeven voorlopig nog géén afscheid te nemen van D.J., Stephanie, Kimmy, Jackson…. en de rest natuurlijk. Seizoen 4 van deze klassieke sitcom is pas vorige maand uitgekomen. En seizoen 5 komt nog dit jaar uit! In de herfst om precies te zijn.   
 

 

Beetje overdreven

Als we Candace Cameron Bure mochten geloven, ging Fuller House nóg langer door. Ze rekende ook nog op een zesde seizoen, maar dat idee kunnen we helaas in de prullenbak gooien… Bedankt voor de dode mus. Kunnen we inmiddels speculeren hoe de onvermijdelijke reboot van deze reboot gaat heten? Fullest House? Nee, te vroeg? Oké dan, we wachten nog wel even!