Netflix is opzoek naar een meisje die langer is dan 1.78 meter en tussen de 13 en 21 jaar oud is, om de hoofdrol in de nieuwe film Tall Girl (joh, toepasselijk!) te spelen.

En dat betekent dat wij lange Hollanders wellicht een nieuwe filmster in ons midden hebben! Mocht jij aan het criterium voldoen en een Netflix-carrière wel zien zitten, dan kun je je hier opgeven om te auditeren voor Tall Girl.

Tall Girl gaat over de 16-jarige Judi die behoorlijk lang is voor haar leeftijd, terwijl ze haar weg door haar middelbare schooltijd waant en leert om te gaan met haar opvallende uiterlijk. Regisseur Nzingha Stewart zegt: "Tall Girl gaat over alle momenten waar we ons awkward of kwetsbaar voelen en hoe we leren om met die momenten om te gaan en ze volledig leren accepteren."

Article continues after the ad

Netflix kwam eerder al met de serie Insatiable over een tiener met overgewicht die zich op school staande moest zien te houden. De streaming-gigant kon vervolgens rekenen op bakken kritiek. Toch lijken ze zich daar weinig van aan te trekken, want de serie heeft een tweede seizoen op de planning staan!