Space Force Steve Carell

Steve Carell komt terug naar Netflix! De sitcom die hij samen met The Office-schrijver Greg Daniels maakte, Space Force, krijgt een tweede seizoen.

Article continues after the ad

Het zat er al een beetje aan te komen - Greg ging tenslotte al voorzichtig werken aan seizoen 2. Toch was het lange tijd onzeker. The Hollywood Reporter onthult nu dat Steve Carells Space Force-baas Mark Naird en zijn incompetente team nieuwe Netflix-afleveringen krijgen. De opnames beginnen volgend jaar; een releasedate is er helaas nog niet.


Ontvangst

Puike special effects van Hollywoodfilm-niveau, een groot ensemble vol A-listers zoals John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa Kudrow en Jane Lynch (die allemaal terugkomen voor seizoen 2); Space Force werd met veel bombarie gelanceerd. Onze reviewer was ook vrij enthousiast. Toch kunnen we de algehele lift-off niet geheel vlekkeloos noemen. Op review-verzamelsite Rotten Tomatoes staat Space Force op een schamele score van 38%.

Cliffhanger

Hoe dan ook: we keren gewoon terug naar deze wereld! Ook wel fijn, aangezien we in de grote cliffhanger - let op spoilers volgen - zagen dat Mark Naird zijn gevluchte dochter Erin (Diana Silvers) oppikte met de heli. Opeens zagen ze dat zijn vrouw Maggie blijkbaar de gevangenis wist te ontvluchten. Ze stapte de heli in samen met haar gevangenisliefje, een bewaakster. Waar vliegt Mark nu in hemelsnaam naartoe? Hoogstwaarschijnlijk niet naar de shitshow die hij achterliet in de control room van Space Force. Daar heerst complete chaos nadat China de ruimtevaarders volledig voor schut zette.