On my block, serie, Netflix

Het einde is in zicht voor het Netflix-tienerdrama On My Block. De streamingdienst heeft vandaag aangekondigd dat de vierde reeks de laatste wordt.

Article continues after the ad

Mocht je nu nog nooit van deze reeks hebben gehoord, let dan maar goed op. Wij bestempelden de serie namelijk eerder al tot 'een verborgen Netflix-parel'!

Spannende taferelen

Op het eerste gezicht lijkt On My Block niets nieuws onder de zon. Het is de zoveelste komische dramaserie over vier nerdy tieners die worstelen met opgroeien, relaties, seks, vriendschappen en veeleisende ouders. Maar wanneer er in de eerste vijf minuten een feestje bruut wordt verstoord door een schietpartij, weet je zeker dat deze reeks niet saai gaat worden... En dat heeft de serie inmiddels ook wel bewezen! 

 

Einde is in zicht

Inmiddels staan er al zo'n drie seizoenen online van On My Block en komt er dus een laatste seizoen met wel tien kersverse afleveringen bij! We zijn heel benieuwd welk einde de makers van Monsé Finnie en haar vrienden uit Freeridge in gedachten hebben. Want één ding is duidelijk: sterren als Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco, Jessica Marie Garcia en Julio Macis keren allemaal terug voor de final season.

Bekijk hieronder de vette aankondiging!

Wanneer het vierde seizoen precies te zien is, is nog niet bekend.