Zijn er nog GLOW-fans in tha house? Goed nieuws, de Netflix-serie over vrouwenworstelaars krijgt een tweede seizoen. De streamingservice heeft tien kersverse afleveringen besteld van de serie over vrouwen-worstelshows in Los Angeles in de jaren '80.

Article continues after the ad

Gorgeous Ladies of Wrestling

In de serie speelt Alison Brie actrice Ruth, die maar moeilijk aan de bak komt in de filmwereld. Omdat ze geen cent te makken heeft, besluit ze auditie te doen voor GLOW, oftewel Gorgeous Ladies of Wrestling. De show wordt onder anderen geproduceerd door Jenji Kohan, die onder meer Weeds en Orange Is The New Black op haar naam heeft staan.

Docu

GLOW heeft trouwens echt bestaan van 1986 tot 1990. Later is het ook weer opgepikt, maar het is nooit meer zo populair geweest als toen. In 2011 maakte documentairemaker Brett Whitcom al een gelauwerde docu over de worstelvrouwen. 

Vierde comedy

GLOW is de vierde comedy die dit jaar op Netflix startte en een tweede seizoen krijgt. Eerder werden ook debutanten One Day at a Time, Santa Clarita Diet en Dear White People verlengd.