Riverdale

We moesten er best wel lang op wachten, maar daar zijn ze dan eindelijk: de releasedatums van de nieuwe seizoenen The Flash en Riverdale

Article continues after the ad

De opnames voor shows van The CW werden uiteraard eerder dit jaar stilgelegd door corona. Halverwege het jaar kwam er weer schot in de zaak toen verschillende shows weer mochten filmen. De zender - nog steeds een van onze faves - heeft nu bekendgemaakt wanneer we The Flash en Riverdale weer op Netflix kunnen verwachten, zo meldden de collega's van Netflix-Nederland. Pak die agenda's erbij!

Releasedatum The Flash seizoen 7

The Flash zoeft vanaf dinsdag 23 februari weer door de Amerikaanse tv-schermen. Netflix-Nederland denkt - ook op basis van het verleden - dat dit het volgende betekent. "Twee dagen later (25 februari) is onze inschatting dat de episode te zien zal zijn op Netflix." Check!

Releasedatum Riverdale seizoen 5

Ook kunnen we over niet al te lange tijd weer een duik nemen in de heerlijke soap-opera Riverdale. Net iets eerder dan The Flash ook. Seizoen 5 van de tienerserie trapt in de VS op woensdag 20 januari af. Het is aannemelijk dat wij dan op donderdag 21 januari ook mee kunnen genieten.

Madelaine Petsch gaf alvast een sneak peek!


En de rest?

Legends of Tomorrow en Supergirl (het slotseizoen!) komen ook ergens in 2021 terug, net als Black Lightning. Voor deze drie series moeten we je helaas (vooralsnog) teleurstellen: het is nog niet bekend wanneer we die hier in Nederland op Netflix kunnen checken.