To All the Boys I Loved Before

De To All The Boys-trilogie van romantische tienerfilms kwam dit jaar ten einde, met To All the Boys: Always and Forever. Toch lijkt Netflix nog leven te zien, en wordt er gewerkt aan een spin-off-serie!

In de To All the Boys-trilogie zet de tiener Lara Jean (Lana Condor) haar eerste stappen op het liefdespad, samen met Peter (Noah Centineo). Nadat ze in Always and Forever gaan studeren is het verhaal van dit stel klaar, maar er is ruimte genoeg voor nieuwe avonturen!

 

Volgens Variety werkt Netflix aan een spin-off die zich richt op het jongere zusje van Lara Jean, Kitty. De serie wordt geschreven door Jenny Han, die ook de To All The Boys-boeken schreef.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Kitty is een belangrijk personage, omdat ze in de eerste film stiekem liefdesbrieven stuurt naar alle jongens die Lara Jean leuk vindt. Eigenlijk zet zij de hele trilogie dus in beweging!

Het vervolg op To All the Boys!

In de afsluitende film is Kitty zelf óók een jonge tiener en dus ligt een spin-off best voor de hand.

To All the Boys I've Loved Before was een enorme hit op Netflix, en de interesse in de boeken van Jenny Han steeg enorm. Amazon werkt op dit moment aan een serie over de boekenreeks The Summer I Turned Pretty.