Elliot Page

Netflix heeft de credits van de serie The Umbrella Academy aangepast voor acteur Elliot Page (voorheen Ellen Page). Hij deelde gisteren op social media transgender te zijn en door het leven te gaan als Elliot.

De acteur wil voortaan graag aangesproken worden met ‘he’ of ‘they’. Hij blijft gewoon te zien als Vanya Hargreeves in de succesvolle superheldenserie The Umbrella Academy volgens Variety.

Aanpassen van creditnaam

Netflix heeft alle filmcredits van films en series waar hij in te zien is veranderd naar Elliot Page. Ook IMDB heeft zijn pagina gewijzigd. Op Elliot’s CV staan projecten als Inception, Juno en X-Men.

Article continues after the ad

Queer

Hij kwam zes jaar geleden uit de kast als queer en maakte zichzelf daarmee een van de meest zichtbare lhbti-sterren van Hollywood. In januari 2018 trouwde hij met choreografe Emma Portner. Zij steunde haar liefje gisteren met een Instagram-post: “Elliot’s existence is a gift in and of itself. Shine on sweet E. Love you so much.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Portner (@emmaportner)

The Umbrella Academy, dat vernieuwd is voor een derde seizoen, haalt het lijstje met de top 10 series op Netflix. Welke show zou er op nummer één staan?