Cobra Kai

Een paar maanden geleden dropte Netflix de eerste twee seizoenen van Cobra Kai, waarin Danny LaRusso (Ralph Machio) en Johnny Lawrence (William Zabka) een dikke 30 jaar na The Karate Kid vrolijk verdergingen met hun fittie. Nu is er een spectaculaire trailer voor seizoen 3!

Article continues after the ad

En een ding is al meteen duidelijk: we beginnen 2021 goed! Seizoen 3 heeft nog geen precieze releasedate, maar ergens in januari is een zekerheidje. Na het zien van de trailer voelt het allemaal veeeeel te ver weg. Laat dat hele oud en nieuw-gebeuren maar snel komen, dan kunnen we daarna eindelijk weer Cobra Kai bingen.

Waar gaat seizoen 3 over?

De seizoen 2-finale was een slagveld met Johnny die weer aan de drank ging na Miguels (Xolo Maridueña) bijna-dood en Danny die radeloos werd van de acties van zijn dochter Sam (Mary Mouser) en student Robby (Tanner Buchanan). De trailer voor seizoen 3 showt dat er toch weer wat licht aan het einde van de tunnel verschijnt. Ook lijkt het erop dat Danny en Johnny eindelijk echt samen moeten komen om de meedogenloze Kreese (Martin Kove) te stoppen.

Oude bekenden

De derde reeks herintroduceert ook weer een stel oude bekenden uit de saga. Zo komen Karate Kid II-personages Chozen (Yuji Okumoto) en Kumiko (Tamlyn Tomita) terug. Natuurlijk maakt ook Elizabeth Shue's Ali een comeback na die teaser aan het einde van deel twee. 

Cobra Kai seizoen 3 komt ergens in januari 2021 naar Netflix. Seizoen 4 is ook alvast aangekondigd!