De nieuwste film van de makers van culthits als Fargo en The Big Lebowski verschijnt komende winter op Netflix. En de trailer belooft alvast een prettig gestoorde western met een topcast!

Article continues after the ad

Droge humor

Filmsnobs klagen wel eens over de kwaliteit van de Netflix Original-films. Maar daar kan komende winter zomaar verandering in komen! Dan gaat namelijk The Ballad of Buster Scruggs bij de streaming-gigant in première, de nieuwste film van de gebroeders Coen. Dit regisseursduo tekende eerder voor culthits als Fargo, The Big Lebowski en No Country for Old Men. En afgaande op de eerste trailer is The Ballad of Buster Scruggs weer een combinatie van droge humor, grof geweld en een killer cast!

Oscars

The Ballad of Buster Scruggs is een combinatie van zes verschillende verhalen, die natuurlijk allemaal gemeen hebben dat ze zich in het wilde westen afspelen. De regisseurs, die al vier Oscars op de schoorsteenmantel hebben staan, hebben in ieder geval weer een aantal prima acteurs om zich heen verzameld. Onder anderen Liam Neeson, James Franco en Tim Blake Nelson zullen te zien zijn in deze western. Als kers op de taart won deze western op het prestigieuze filmfestival van Venetië de prijs voor het beste scenario.

The Ballad of Buster Scruggs is vanaf 16 november te zien op Netflix!