Er mag dan wel sprake zijn van een leegloop van Marvel-helden bij Netflix, er staat alweer een nieuwe generatie superhelden te trappelen om het stokje over te nemen!

Mentor

In februari gaat bij Netflix The Umbrella Academy van start. Deze alternatieve superheldenserie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Gerard Way. Hierin bevallen tientallen vrouwen van over de hele wereld van kinderen met bijzondere superkrachten. Een aantal van deze kinderen belandt op de Umbrella Academy. Daar trainen ze onder leiding van Sir Reginald Hargreeves voor een missie op leven en dood. Maar wanneer hun mentor wordt vermoord, moeten de studenten op eigen kracht de wereld zien te redden…

Article continues after the ad

 

Coming-out

Onder meer Cameron Britton (Mindhunter), Colm Feore (House of Cards) en Kate Walsh (13 Reasons Why) zullen hun opwachting maken in The Umbrella Academy. Maar het bekendste castlid is Ellen Page, bekend van films als Juno en Inception. We kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat Page na haar coming-out op een zijspoor is gezet door Hollywood. Jammer, want Page is een van de meest getalenteerde actrices van haar generatie. Hopelijk is haar rol in deze prettig gestoorde superheldenserie weer een opstapje naar grotere projecten!

The Umbrella Academy is vanaf 15 februari te zien bij Netflix.