He-Man in Masters of the Universe: Revelation op Netflix

He-Man hield in de jaren 80 talloze tekenfilmliefhebbers aan de buis gekluisterd. Netflix hoopt dit succes te herhalen met de gloednieuwe animatieserie Masters of the Universe: Revelation.

Masters of the Universe: Revelation gaat verder waar de tekenfilmserie in 1985 ophield. Eternia ligt in puin na de zoveelste matpartij tussen He-Man en Skeletor. En ook de Guardians of Grayskull zijn niet zonder kleerscheuren uit de strijd gekomen. Aan Teela de taak om He-Man en zijn kompanen klaar te stomen voor de ultieme confrontatie met hun aartsvijand. Dit weekend onthulde Netflix de eerste trailer!
 

Skeletor

Kevin Smith treedt op als uitvoerend producent van Masters of the Universe: Revelation. En de regisseur van cultklassiekers als Clerks en Mallrats heeft niet de lulligste cast verzameld om deze reboot een succes te maken. Zo worden de stemmen ingesproken door onder meer Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Dennis Haysbert (24) en Lena Heady (Game of Thrones). Niemand minder dan Star Wars-icoon Mark Hamill zal de stem van superschurk Skeletor inspreken.

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


‘Actie en avontuur’

Smith belooft alvast ‘een klassiek, universeel epos vol actie en avontuur’. Het is trouwens niet de eerste keer dat Netflix een cartoonklassieker nieuw leven inblaast; eerder werden 80s kids al getrakteerd op een oogstrelende animatieserie met de Transformers in de hoofdrol.

Masters of the Universe: Revelation is vanaf 23 juli te zien bij Netflix.