The Grudge Ju-On: Origins op Netflix trailer

Vorig jaar werd bekend dat Netflix werkte aan een serie gebaseerd op Ju-on. Deze Japanse horrorhit kreeg verschillende vervolgen en een uitstekende Amerikaanse remake, genaamd The Grudge. Hierop volgden opnieuw een aantal sequels, waarvan de laatste vorig jaar in de bioscopen verscheen. Een televisieserie rondom het vervloekte huis ontbrak nog. Maar daar komt binnenkort verandering in… Op het YouTube-kanaal van Netflix Asia verscheen gisteravond namelijk de eerste trailer van Ju-On: Origins.
 


Spookhuis

Zoals de titel al weggeeft, vertelt Ju-On: Origins de geschiedenis van het spookhuis. Welke gruwelijke gebeurtenissen hebben zich daar in het verleden afgespeeld? En kunnen de nieuwe bewoners wel ontsnappen aan de vloek van The Grudge? Alsof dat nog niet griezelig genoeg is, claimen de makers ook nog dat de serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Gelukkig hoeven we ook weer niet al te lang wachten tot deze vragen worden beantwoord. Ju-On: Origins is namelijk al vanaf 3 juli te zien op Netflix!

Bereid je alvast voor op de première van deze horrorserie met ons overzicht van alles wat je moet weten over The Grudge!

Article continues after the ad