Goed nieuws voor de fans van Ozark: het tweede seizoen van deze spannende Netflix-serie komt sneller uit dan je denkt!

Article continues after the ad

Misdaadkartel

Vorig jaar maakten seriefans kennis met de familie Byrde. Op het oog een wat saaie boekhoudersfamilie, maar vader Marty blijkt er een gevaarlijk dubbelleven op na te houden. Naast zijn duffe baan als financieel manager, wast hij namelijk ook tonnen aan drugsgeld wit voor een meedogenloos misdaadkartel. Wanneer Marty verraden wordt door zijn partner, moet hij een radicaal plan bedenken om zijn leven en dat van zijn gezin te beschermen. Vandaag onthulde Netflix de teaser voor het tweede seizoen van Ozark!

Golden Globe

De teaser laat nog weinig los over het verhaal van het nieuwe seizoen van Ozark. Wel is duidelijk dat de familie Byrde steeds dieper wegzakt in de misdaadwereld van Missouri en dat niets zonder gevolgen blijft als je zaken doet met een gewelddadig kartel. Uiteraard keert Jason Bateman (Game Night) terug als Marty, de hoofdrol die hem een nominatie opleverde voor een Golden Globe. De voor een Oscar genomineerde Laura Linney (Nocturnal Animals) zal opnieuw de rol spelen van Marty’s echtgenote Wendy.

Tot zover geen verrassingen. Dat geldt wel voor de vlotte releasedatum: het tweede seizoen van Ozark is al vanaf 31 augustus beschikbaar op Netflix!