Adam Sandler in Hubie Halloween op Netflix

Adam Sandler en Netflix gaan samen als augurk en cervelaat! Zo was de komiek eerder te zien in de kijkcijferkraker Murder Mystery en de grimmige misdaadthriller Uncut Gems. Eerder dreigde de streamingdienst al dat we nog lang niet van Sandler af zijn. Netflix houdt woord: de veelzijdige acteur is volgende maand te zien in de horrorkomedie Hubie Halloween. En wie dacht dat The Sandman na Uncut Gems alleen nog meer serieuze films ging maken, kan na het zien van deze trailer opgelucht ademhalen!


Halloween

Voor Hubie (Adam Sandler) is Halloween het mooiste feest van het jaar. Hij patrouilleert tijdens het griezelfeest de straten om te zien of iedereen zich netjes aan de regels houdt. Omdat hij voor ieder akkefietje op het politiebureau staat, wordt hij echter allang niet meer serieus door de agenten. Dat komt slecht uit, want wanneer mensen die avond spoorloos verdwijnen stuit Hubie op een duister complot…

Article continues after the ad

Gastrollen

Het is nog even afwachten of Hubie Halloween behoort tot de beste of de slechtste films van Adam Sandler, maar dankzij gastrollen van onder (veel) meer Kevin James, Steve Buscemi en Ray Liotta zijn we stiekem toch wel benieuwd naar deze horrorkomedie!

Hubie Halloween is vanaf 7 oktober te zien op Netflix.