Het waargebeurde misdaaddrama Narcos is een van de populairste series op Netflix. Vandaag onthulde de streaming-gigant de eerste teaser voor het derde seizoen! (Let op: bevat spoilers.)

Article continues after the ad

Charismatisch

Aan het einde van het vorige seizoen kwam er op een dak in Medellin een bloederig einde aan de jacht op Pablo Escobar. De charismatische drugsbaron werd gedood door de opsporingsdiensten die hem achtervolgden. Maar wie denkt dat daarmee de rust terugkeert in Colombia, zit er flink naast! Andere drugskartels zijn tot alles bereid om Escobars plek in te nemen en al snel barst er een nieuwe drugsoorlog los. DEA-agent Peña en zijn collega's moeten deze nieuwe geweldsgolf in het drugsparadijs niet alleen stoppen, maar ook overleven!

Kartel

We missen acteur Wagner Moura nu al als de meedogenloze Escobar, maar tegelijkertijd zijn we razend benieuwd naar de nieuwe rol van het Cali-kartel. Overigens is Moura niet de enige hoofdrolspeler die we moeten missen in het derde seizoen. Ook Boyd Holbrook zal dit seizoen niet te zien zijn in de rol van DEA-agent Murphy.

Het derde seizoen van Narcos staat vanaf 1 september op Netflix!