Suits Seizoen 8 op Netflix

Netflix Nederland loopt echt crimineel ver achter met Suits-afleveringen - je zou er bijna een advocaat op afsturen! Gelukkig komen we steeds dichterbij de eindstreep. Nu weten we eindelijk wanneer deel 2 van seizoen 8 online komt!

Article continues after the ad

Eerder dit jaar konden we eindelijk seizoen 8 verwelkomen, maar dat ging uiteraard nog maar om een deel van de episodes. No worries: de rest komt er nu echt snel aan.

De laatste afleveringen van seizoen 8

We beginnen het jaar goed! Alhoewel dat natuurlijk ook niet moeilijk is na rampjaar 2020... Maar goed, anyway: Netflix kondigt de releasedate van de resterende seizoen 8-afleveringen met een lekker knullige woordgrap aan. "Goddamn. Iets zegt me dat Suits seizoen 8 deel 2 jullie als gegoten zit." Lekker! De releasedate? 23 januari 2021!

 

Het einde van Suits

Waar seizoen 8 over gaat? Na een heftige machtstrijd staat de prestigieuze firma onder bewind van de briljante advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht), zijn partner Louis Litt (Rick Hoffman) en voormalig secretaresse Donna Paulsen (Sarah Rafferty). Maar de komst van topadvocate Samantha Wheeler (Katherine Heigl) zet de verhoudingen tussen de partners opnieuw op scherp! Inmiddels is seizoen 9 - de allerlaatste reeks - al lang en breed uitgezonden in de VS en daar zat een hele fijne verrassing in!