In de Stephen King-verfilming Gerald’s Game neemt een kinky seksspelletje al snel een duistere wending. De horrorfilm komt binnenkort exclusief uit op Netflix.

Article continues after the ad

Handboeien

In Gerald’s Game reist het echtpaar Jessie en Gerald af naar een afgelegen vakantiehuisje. Het doel is om hun huwelijk een nieuwe impuls te geven en daarom stemt Jessie in met een kinky rollenspel waarbij ze met handboeien wordt geketend aan het bed. Maar wanneer haar man tijdens de seks sterft aan een hartaanval, kan ze letterlijk en geen figuurlijk geen kant meer op…

Nederlands tintje

Dit gruwelijke uitgangspunt kan natuurlijk alleen maar uit de pen komen van Stephen King, die dankzij It en The Dark Tower weer helemaal hot is in Hollywood. Deze horrorvariant op Fifty Shades of Grey zal uitkomen als Netflix Original. Voor de regie is Mike Flanagan aangetrokken. Hij maakte eerder de akelig effectieve griezelfilms Oculus en Hush. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Carla Gugino (Californication) en Bruce Greenwood (Mad Men). Gerald’s Game heeft ook nog een Nederlands tintje: acteur Carel Struycken (Twin Peaks, The Addams Family) zal een bijrol in spelen de film. De horrorkoning zelf is gelukkig alvast laaiend enthousiast:

Gerald’s Game is vanaf 29 september te zien op Netflix.