Dwayne Johnson in Red Notice op Netflix

Red Notice staat te boek als de grootste Netflix-productie ooit. Nu weten we eindelijk wanneer deze ambitieuze actiefilm te zien is bij de streamingdienst.

In 2019 werd bekend dat Netflix de rechten had gescoord voor Red Notice. Om de film van de grond te krijgen, legde de streamingdienst naar verluidt niet minder dan 130 miljoen dollar neer. Daarmee was het meteen de duurste Netflix-film ooit. Maar dan heb je wel wat: De hoofdrollen in deze actiekomedie zijn namelijk voor Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw), Gal Gadot (Wonder Woman) en Ryan Reynolds (Deadpool).
 


Sluwe oplichter

Gisteren werd bekend dat Red Notice op 12 november in première gaat bij Netflix. In deze actiefilm speelt Dwayne Johnson een Europol-agent die gespecialiseerd is in het opsporen van internationaal opererende criminelen. Dat komt goed uit, want een ongrijpbare kunstdief (Gal Gadot) en een sluwe oplichter (Ryan Reynolds) staan op het punt om de kraak van de eeuw uit te voeren. Op Twitter stookte Dwayne Johnson het vuurtje op Twitter nog wat verder op.
 

Article continues after the ad


Peperduur

Voor Dwayne Johnson zal het filmen van Red Notice overigens vertrouwd hebben aangevoeld. Deze peperdure Netflix-film is namelijk geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. Deze regisseur werkte eerder samen met The Rock aan de bioscoophits SkyScraper en Central Intelligence.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.