Monic Hendrickx in Penoza The Final Chapter

Eind vorig jaar ging Penoza: The Final Chapter in première. In dit bioscoopvervolg op de geliefde misdaadserie blijkt dat Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) nog springlevend is. In het verre Canada houdt de Zwarte Weduwe zich schuil voor haar niet al te frisse rivalen en de Nederlandse opsporingsdiensten. Maar natuurlijk duurt het niet lang voordat Carmen wordt ingehaald door haar criminele verleden… Penoza : The Final Chapter was al een ongekende hit Video on Demand, en nu staat de onderwereldkoningin ook op het punt om Netflix te veroveren!
 


Laatste optreden

Dit weekend plaatste Netflix een trailer online waarin de grootste titels van juni worden uitgelicht. Een van die titels is Penoza: The Final Chapter. En Netflix is zo vriendelijk om ook meteen de releasedatum bekend te maken in de trailer. Het laatste optreden van Carmen zal vanaf 4 juni te zien zij bij de streamingdienst.

 

Article continues after the ad


Spin-off

Gelukkig vallen de fans van Penoza daarna niet helemaal in een zwart gat. Vorig jaar werd bekend dat de KRO-NCRV werkte aan een spin-off met de titel Doodstil. Deze prequel belicht de opkomst van Carmens rechterhand Nicolaas Luther (gespeeld door Raymond Thiry uit Undercover) in de Amsterdamse onderwereld. Als alles volgens plan verloopt, zal deze televisieserie komend najaar te zien zijn!

Meer toptitels van eigen bodem vind je in ons overzicht van de beste Nederlandse films op Netflix!