Pacific Rim: The Black op Netflix

Volgende maand gaat Pacific Rim: The Black in première. Bekijk nu alvast de adembenemende trailer van deze gloednieuwe anime-serie!

Kaiju vs. Jaegers

In 2013 verscheen Pacific Rim in de bioscopen. In deze sciencefictionfilm van Guillermo del Toro (The Shape of Water) wordt de mensheid bedreigd door Kaiju, enorme monsters die opduiken uit de diepste krochten van de zeebodem. De enige hoop om deze wezens te stoppen zijn de Jaegers: gigantische robots, die worden bestuurd door dappere piloten. De film was een hit en in 2018 verscheen het vervolg Pacific Rim: Uprising… maar daarmee is het verhaal nog niet ten einde!


Ondergronds laboratorium

De sciencefictionreeks krijgt binnenkort een nieuw hoofdstuk in de vorm van Pacific Rim: The Black. In deze animatieserie gaan Taylor en Hayley op zoek naar hun vermiste ouders. Het feit dat de Kaiju terug zijn om dood en verderf te zaaien maakt hun expeditie er beslist niet makkelijker op. Maar hun kansen lijken te keren wanneer de tieners in een ondergronds laboratorium stuiten op een verloren gewaande Jaeger…

Article continues after the ad

 


Pacific Rim: The Black is vanaf 4 maart te zien op Netflix. Om alvast in de stemming te komen, staat de originele bioscoopfilm uit 2013 ook in de catalogus van de streamingdienst!