Volgend jaar verschijnt de fantasyserie The Witcher op Netflix. En zo te zien is Henry Cavill helemaal klaar voor de rol van Geralt van Rivia!

Mythische monsters

Vorig jaar werd bekend dat Netflix werkte aan een televisieserie gebaseerd op The Witcher. In deze boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski strijden zogenaamde Heksers tegen mythische monsters in een adembenemende fantasywereld. Een van hen is Geralt van Rivia, een cynische monsterjager die zijn diensten verleent aan de hoogste bieder. In de Netflix-serie wordt deze antiheld gespeeld door Henry Cavill. Vandaag onthulde Netflix hoe de acteur met de jaloersmakende kaaklijn eruitziet in de titelrol!

 

Article continues after the ad

 

Inspiratie

Oké, erg imposant is het allemaal nog niet, maar daar komt vast verandering in als Cavill wordt omringd door gigantische monsters, sexy tovenaressen en oogstrelende landschappen. Daarnaast heeft de acteur in titels als Justice League en Mission: Impossible - Fallout al laten zien dat hij de beroerdste niet is als het op het betere knokwerk aankomt. Voeg daarbij het feit dat de serie inspiratie kan putten uit de boeken én uit de razend succesvolle gamereeks, en met een beetje geluk groeit dit uit tot een waardige concurrent van fantasyhit Game of Thrones!