Henry Cavill in The Witcher Seizoen 2 op Netflix 2021

Komende winter gaat eindelijk het tweede seizoen van The Witcher in première. En afgaande op de eerste trailer zitten de nieuwe afleveringen van deze Netflix-serie weer boordevol actie en avontuur!

Gisteren onthulde Netflix de releasedatum van The Witcher: Seizoen 2. Genoeg reden voor de fans van deze verslavende fantasyserie om de champagne te ontkurken. Maar dat is niet de enige verrassing die de streamingdienst in petto had. Nog dezelfde avond onthulde Netflix ook nog de trailer van The Witcher: Seizoen 2.


Geralt en Ciri

In het tweede seizoen reist Geralt (Henry Cavill) af naar Kaer Morhen, de plaats waar hij is opgeleid tot Witcher. Hij hoopt daar een veilig heenkomen te vinden voor zijn reisgezel Ciri (Freya Allan). Maar natuurlijk duurt het niet lang voordat de titelheld opnieuw zijn zwaard moet trekken. Tot overmaat van ramp kan Ciri wel eens het grootste gevaar vormen voor Geralt en alles wat hij lief heeft…

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.


‘Meer diepgang’

De releasedatum en de trailer van The Witcher: Seizoen 2 werden onthuld op WitcherCon, een evenement dat helemaal in het teken staat van fantasygames en de daarop gebaseerde serie. Daar kwam Henry Cavill ook nog even aan het woord. Hij wilde Geralt in het tweede seizoen ‘meer diepgang’ geven. “Meer een intellectueel, dat past beter bij een man die al 70 jaar oud is en heeft nagedacht over het leven.”

Lees ook: The Witcher: Seizoen 2: Alles wat je moet weten.