Frank Lammers en Raymond Thiry in Undercover

Vandaag maakte Netflix bekend naar welke films en series we het meeste keken in 2019. En daaruit blijkt dat de Nederlandse abonnees het dit jaar lekker dicht bij huis hielden!

Buzz

Aan de vooravond van oud en nieuw blikken we graag terug op het afgelopen jaar. Netflix is geen uitzondering en onthulde vandaag welke titels het populairst waren onder de kijkers. Met alle online buzz rondom titels als The Witcher, Stranger Things en The Irishman is het geen wonder dat we die allemaal terugzien in de Top 10. Maar in de Top 3 zijn toch nog de nodige verrassingen te vinden!
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En de populairste titels van 2019 zijn... *drumrolls* 😱

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Herkenbaar

Zo is de koppositie voor Undercover. Dankzij de combinatie van een spannend script en de ijzersterke cast, bestaande uit onder meer Tom Waes, Frank Lammers en Anna Drijver, groeide deze misdaadreeks uit tot een regelrechte hit. En de herkenbare setting zal daarbij vast ook een handje hebben geholpen. Verrassender is de derde plek voor Murder Mystery, de zwarte komedie met Adam Sandler en Jennifer Aniston in de hoofdrollen. Minder verrassend is dan weer dat een vervolg al in de maak is!

Benieuwd of de streaming-gigant volgend jaar ook zo’n sterke line-up heeft? Bekijk nu alvast de titels die in januari bij Netflix verschijnen!

Article continues after the ad