Monic Hendrickx

Netflix bereidt ons vast voor op de film rond Undercover-drugsbaas Ferry Bouman! Naast Frank Lammers en Elise Schaap, komen er nog meer topacteurs bij, zo blijkt nu.

Article continues after the ad

We beginnen met de minst verrassende naam: Raymond Thiry. Die pakt zijn rol uit Undercover - van Ferry's rechterhand John - weer op. Hoe dan? Nou, dat kan gewoon: het gaat hier namelijk om een prequel die zich afspeelt voor de gebeurtenissen uit Undercover seizoen 1. Snel door de de 'echte' nieuwe namen! 

Topacteurs

Netflix trekt me even een blik topacteurs open! Zo maken Huub Stapel, Monic 'Penoza' Hendrickx, Rundfunk-ster Yannick van de Velde en Maarten Heijmans hun opwachting. En we kijken nu al uit naar de rollen van die eerste twee. Zo kruipt Huub Stapel in de huid van de machtige hasjbaron Brink en speelt Monic Hendrickx Ferry's zus Claudia. En Yannick van de Velde moet, samen met Mike Weerts en Bram Blankestijn, "vrezen voor hun leven wanneer Ferry het op hen gemunt heeft", teaset Netflix.

Frank Lammers en Elise Schaap

Ferry speelt zich af in 2006 en laat zien hoe onze favoriete Brabo-baron werkt voor zijn mentor Brink. Hij wordt op pad gestuurd naar Brabant nadat Brinks zoon levensgevaarlijk gewond raakt na een brute overval. Ferry komt weer in aanraking met zijn oude kamper-leven, zijn familie én ontmoet Daniëlle. Awww! 'Daan' en haar 'Fer' zijn al flink aan het trainen en gaan voor een soort epische superhelden-shape, zo lieten ze laatst zien. Nou; dat belooft wat! Intussen is er ook steeds meer duidelijk over Undercover seizoen 2. Maak hier kennis met de gloednieuwe personages.

Undercover seizoen 2 staat vanaf 6 september op Netflix. De opnames van Ferry gaan deze week van start!