The Umbrella Academy Seizoen 2 op Netflix

In een video die vandaag op het YouTube-kanaal van Netflix verscheen geeft de streaming-gigant alvast een voorproefje van de opvallendste titels van juli. De trailer trapt af met de aankondiging van The Umbrella Academy: Seizoen 2. Ben je nog niet begonnen aan deze lekker maffe superheldenserie? Lees dan hier waarom je The Umbrella Academy niet mag missen! Je hebt nog wel even de tijd, want het tweede seizoen van deze culthit verschijnt pas op 31 juli. Maar dat is natuurlijk niet de enige titel die komende maand wordt toegevoegd aan het Netflix-aanbod!

Series en films

Naast The Umbrella Academy: Seizoen 2 kunnen we ook uitkijken naar nieuwe seizoenen van Suits, Good Girls, How to Sell Drugs Online (Fast) en een reboot van de 90s klassieker Unsolved Mysteries. Een serie die volgende maand zijn debuut maakt is Stateless, een aangrijpend immigratiedrama met Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrol. Toch meer zin een filmpje? Ook dan zit je in juli goed bij Netflix! Tijdloze klassiekers als Grease, Catch me if You Can en Gladiator zullen volgende maand ook te zien zijn bij de streamingdienst.

Benieuwd welke titels komende maand nog meer zullen verschijnen? Bekijk dan ons overzicht van de nieuwste films en series op Netflix in juli!

Article continues after the ad