Heb je na het tweede seizoen Stranger Things, en de talkshow Beyond Stranger Things, nog geen genoeg van de jaren 80? Netflix Nederland lanceert deze week zijn eigen podcast, met als onderwerp… je raadt het al!

Article continues after the ad

In de eerste aflevering zijn Adam en Christina Curry te gast. Adam Curry en zijn dochter spreken met presentator Elger van der Wel over de spannende Netflix-serie. Het verhaal, de cast en de populariteit van de serie komen aan bod. Daarnaast vertelt 80’s-legende Adam over de muziek, en de vele verwijzingen naar bekende films uit het decennium.

De eerste aflevering van de Netflix NL Podcast is vanaf woensdag 1 november te beluisteren. Je vindt ‘m in iTunes, of via Soundcloud. Als je een Android-device hebt, kun je de podcast vinden in populaire apps als Podacast Addicts en Pocket Cast.

Netflix Nederland is van plan om in de toekomst meer speciale podcasts op te nemen. Het tweede seizoen Stranger Things is sinds vrijdag 27 oktober te zien op het streamingplatform. Hier check je wat er vorige week nog meer online verscheen.