Moordmachine Frank Castle (Jon Bernthal) en zijn berg aan wapens keren terug! En snel ook: The Punisher seizoen 2 komt nog déze maand naar Netflix.
 

Article continues after the ad

Gisteren hadden we al een datum te pakken door een lek, maar nu is het officieel: op 18 januari dropt Netflix alle 13 bloeddorstige afleveringen van The Punishers tweede avontuur. In een hagelnieuwe trailer zien we dat een oude bekende terugkeert.
 

 

Jigsaw

Het gaat natuurlijk om Billy Russo, Franks ex-bff en nieuwe aartsvijand. Aan het einde van seizoen 1 – SPOILERS VOLGEN – drukte Frank ‘m keihard tegen een stuk glas aan, vandaar de littekens. Maar Russo deert het niet: hij zet gewoon een horrormasker op! In de comics verandert Russo in de supervillain Jigsaw, maar zo gaat de show hem niet noemen.
 

Verhaal

Ook geeft Netflix de allereerste details over het verhaal vrij. Zo raakt Frank betrokken bij een poging tot moord op een jong meisje. Ze bezit nogal geheime, gevaarlijke info. Ook komen andere oude bekenden weer op Franks pad, zoals Karen Page. Spannend!
 

 

Cancelen maar!

The Punisher is naast Jessica Jones nog de enige Marvel-Netfix-show die nog niet is gecanceld. Luke Cage, Iron Fist én het zeer goed bekeken Daredevil wél: die zien we nooit meer terug (althans: niet op Netflix). Kijk er dus niet raar van op wanneer ook The Punisher na de première wordt afgedankt…