The 100 op Netflix

Fans van The 100 moesten een flinke poos hun geduld opbrengen, maar nu komt Netflix eindelijk met het verlossende antwoord: seizoen 7 begint déze maand al!

Article continues after the ad

Fans wisten natuurlijk al lang dat seizoen 7 van de post-apocalyptische dramaserie op 20 mei van start gaat op The CW in Amerika. We gingen er voor het gemak vanuit dat we op Netflix dan weer - zoals gewoonlijk - ook elke week een nieuwe aflevering kunnen streamen. Dat klopt, blijkt nu!

Netflix-releasedate The 100 seizoen 7

"Jullie moesten er bijna 100 jaar op wachten, maar het is eindelijk zover", kondigde de streamingdienst zojuist aan op Facebook. "Het zevende seizoen van The 100 komt jullie vanaf 26 mei elke week verblijden met een aflevering."

Jullie moesten er bijna 100 jaar op wachten, maar het is eindelijk zover. Het zevende seizoen van The 100 komt jullie vanaf 26 mei elke week verblijden met een aflevering.

Geplaatst door Netflix op Zaterdag 16 mei 2020


Afscheid nemen

Onze survivors beginnen in seizoen 7 aan hun laatste reis ooit. Want zoals je misschien al wel weet is dit het laatste seizoen van de populaire scifi-serie. Hoe we precies afscheid gaan nemen van Clarke Griffin en haar vrienden? Dat weten we uiteraard nog niet. Maar gelukkig dropte The CW laatst een spetterende trailer om ons lekker te maken!


Bekijk hier wat er in mei allemaal nog meer naar Netflix komt!