Britt Dekker

Streamingdienst Netflix zette afgelopen vrijdag Britt Dekkers vorig jaar uitgekomen familiefilm Whitestar - met een hoofdrol voor haarzelf en 'Talpa'-paard George - online (check hier de rest van het nieuwe aanbod). De presentatrice kan haar geluk niet op nadat Whitestar al meteen in de felbegeerde Netflix top 10 belandde!

Article continues after the ad

Britt beschreef het feit dat Netflix haar film online ging zetten eerder op twitter al als 'life goals', maar ze had toen nog niet kunnen voorspellen dat het ook een enorme hit zou worden. Niet gek: Whitestar is een echte feelgood-familiefilm die enorm zal aanslaan bij kids en hun ouders (die daarna meteen déze Netflix-tips kunnen checken).

Droom komt uit 

"Toen Whitestar gisteren op Netflix kwam kon ik dat al niet geloven", schreef een dolblije Britt vannacht op twitter. Ze laat weten dat haar droom dubbel en dwars uitkwam. "Maar vanmorgen stond hij ineens binnen een dag in de top 10 van Netflix tussen alle grote Amerikaanse films. Zo bizar en bijzonder. Super bedankt iedereen voor alle reacties, echt een droom."


Waar gaat Whitestar over?

In Whitestar bouwt tiener Megan (Richelle Plantinga) een bijzondere band op met het gelijknamige paard, waar ze ook dressuurwedstrijden mee gaat rijden. Jáááren later komt een oudere Megan (Britt Dekker) Whitestar toevallig weer tegen tijdens een wedstrijd en dan blijkt dat hun band echt onafscheidelijk is.